Om Baugsberget Fjelltopphytter

Vær tett på naturen, nyt utsikten og overnatt i unike og eksklusive fjelltopphytter på kanten av Baugsberget, i Alvdal.

Drømmer du om å oppleve soloppgangen fra ei seng omkranset av naturens vakre farger, lyder og lukter? Du trenger ikke reise langt for å oppleve en helt unik bo- og naturopplevelse!

Midt i Nord-Østerdalen, på kanten av Baugsberget 800 moh., finner du tre unike, eksklusive fjelltopphytter med fantastisk utsikt over elvedalen, Alvdalsbygda og fjellene omkring. 

baugsberget-fjelltopphytter-alvdal-foto-kai-roen-1350x1080px
OPPLEV NATUREN TETT PÅ. Bo i unike fjelltopphytter på Baugsberget 800 moh., midt i Nord-Østerdalen i Alvdal. Foto: Kai Røen

Vår visjon

Baugsberget Fjelltopphytter vil gi deg en særegen opplevelse med høy komfort og kvalitet som i kombinasjonen med naturen og utsikten legger til rette for rekreasjon. Samspillet mellom kulturlandskap og urørt natur gjør omgivelsene frodig, variert og spennende. Vi er opptatt av å gi deg en eksklusiv opplevelse av høy kvalitet, med fokus på ro og rekreasjon.

Vi sørger for at sengen er oppredd med nyvasket sengetøy (til sovesofaen vil dyner og puter være oppredd og klar til bruk), og at hytta er strøken og renvasket til du kommer. Utvask etter oppholdet slipper dere altså å tenke på.

Alt vil ligge til rette for at du skal koble av og kun nyte naturen og selskapet.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for informasjon, tips og nyheter.

baugsberget-fjelltopphytter-utsikt-kveld-alvdal-liggende